• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Georges Barboteaux (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Georges Barboteaux
Georges Barboteaux (1930)

Georges Barboteaux (1930)

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
FransFrans  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Momenteel worden er helaas geen items van Georges Barboteaux (1930) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Georges Barboteaux (1930) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design verkopen van Georges Barboteaux

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Georges Barboteaux verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Georges Barboteaux dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Georges Barboteaux verkopen?

Verkoop design van Georges Barboteaux via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Georges Barboteaux verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Georges Barboteaux en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Georges Barboteaux die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Georges Barboteaux via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Georges Barboteaux design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Georges Barboteaux te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Georges Barboteaux te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Georges Barboteaux gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Georges Barboteaux via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Georges Barboteaux op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Georges Barboteaux toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Georges Barboteaux niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Georges Barboteaux te vergroten!

Ik wil design van Georges Barboteaux verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Georges Barboteaux dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Georges Barboteaux. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.