Ingeborg Lundin (1921-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Ingeborg Lundin
Ingeborg Lundin (1921-1992)

Ingeborg Lundin (1921-1992)

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ingeborg Lundin (1921-1992) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ingeborg Lundin (1921-1992) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Ingeborg Lundin

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Ingeborg Lundin verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Ingeborg Lundin dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Ingeborg Lundin verkopen?

Verkoop design van Ingeborg Lundin via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Ingeborg Lundin verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Ingeborg Lundin en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Ingeborg Lundin die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Ingeborg Lundin via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ingeborg Lundin design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Ingeborg Lundin te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Ingeborg Lundin te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Ingeborg Lundin gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Ingeborg Lundin via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Ingeborg Lundin op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Ingeborg Lundin toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Ingeborg Lundin niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Ingeborg Lundin te vergroten!

Ik wil design van Ingeborg Lundin verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Ingeborg Lundin dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Ingeborg Lundin. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.