• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Johan Marie Bennik (1896-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Johan Marie Bennik

Johan Marie Bennik (1896-1981)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Johan Marie Bennik

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Johan Marie Bennik verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Johan Marie Bennik dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Marie Bennik verkopen?

Verkoop kunst van Johan Marie Bennik via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Johan Marie Bennik verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Johan Marie Bennik en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Johan Marie Bennik die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Johan Marie Bennik via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Johan Marie Bennik kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Johan Marie Bennik te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Johan Marie Bennik te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Johan Marie Bennik gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Johan Marie Bennik via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Johan Marie Bennik op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Johan Marie Bennik toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Johan Marie Bennik niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Johan Marie Bennik te vergroten!

Ik wil kunst van Johan Marie Bennik verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Johan Marie Bennik dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Johan Marie Bennik. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.