• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Johan Sonnenberg (1886-1937)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Johan Sonnenberg

Johan Sonnenberg (1886-1937)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Johan Sonnenberg

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Johan Sonnenberg verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Johan Sonnenberg dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Sonnenberg verkopen?

Verkoop kunst van Johan Sonnenberg via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Johan Sonnenberg verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Johan Sonnenberg en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Johan Sonnenberg die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Johan Sonnenberg via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Johan Sonnenberg kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Johan Sonnenberg te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Johan Sonnenberg te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Johan Sonnenberg gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Johan Sonnenberg via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Johan Sonnenberg op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Johan Sonnenberg toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Johan Sonnenberg niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Johan Sonnenberg te vergroten!

Ik wil kunst van Johan Sonnenberg verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Johan Sonnenberg dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Johan Sonnenberg. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.