• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Koos van der Sluys (1920-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Koos van der Sluys

Koos van der Sluys (1920-2005)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
3 aangeboden items
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Koos van der Sluys

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Koos van der Sluys verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Koos van der Sluys dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Koos van der Sluys verkopen?

Verkoop design van Koos van der Sluys via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Koos van der Sluys verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Koos van der Sluys en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Koos van der Sluys die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Koos van der Sluys via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Koos van der Sluys design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Koos van der Sluys te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Koos van der Sluys te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Koos van der Sluys gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Koos van der Sluys via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Koos van der Sluys op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Koos van der Sluys toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Koos van der Sluys niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Koos van der Sluys te vergroten!

Ik wil design van Koos van der Sluys verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Koos van der Sluys dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Koos van der Sluys. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.