Mehmet Okkuscu
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Mehmet Okkuscu
Mehmet Okkuscu

Mehmet Okkuscu

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mehmet Okkuscu aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Mehmet Okkuscu wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Mehmet Okkuscu

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Mehmet Okkuscu verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Mehmet Okkuscu dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Mehmet Okkuscu verkopen?

Verkoop design van Mehmet Okkuscu via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Mehmet Okkuscu verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Mehmet Okkuscu en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Mehmet Okkuscu die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Mehmet Okkuscu via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Mehmet Okkuscu design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Mehmet Okkuscu te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Mehmet Okkuscu te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Mehmet Okkuscu gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Mehmet Okkuscu via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Mehmet Okkuscu op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Mehmet Okkuscu toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Mehmet Okkuscu niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Mehmet Okkuscu te vergroten!

Ik wil design van Mehmet Okkuscu verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Mehmet Okkuscu dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Mehmet Okkuscu. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.