Mogens Balle (1921-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Mogens Balle
Mogens Balle (1921-1988)

Mogens Balle (1921-1988)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
120
Nationaliteit
DeensDeens  
Links
Favoriet
FA. (58 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Mogens Balle

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Mogens Balle verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Mogens Balle dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Mogens Balle verkopen?

Verkoop kunst van Mogens Balle via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Mogens Balle verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Mogens Balle en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Mogens Balle die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Mogens Balle via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Mogens Balle kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Mogens Balle te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Mogens Balle te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Mogens Balle gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Mogens Balle via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Mogens Balle op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Mogens Balle toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Mogens Balle niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Mogens Balle te vergroten!

Ik wil kunst van Mogens Balle verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Mogens Balle dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Mogens Balle. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.