Rene Bertholo (1935-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Rene Bertholo
Rene Bertholo (1935-2005)

Rene Bertholo (1935-2005)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
PortugeesPortugees  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Rene Bertholo

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Rene Bertholo verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Rene Bertholo dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Bertholo verkopen?

Verkoop kunst van Rene Bertholo via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Rene Bertholo verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Rene Bertholo en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Rene Bertholo die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Rene Bertholo via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Rene Bertholo kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Rene Bertholo te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Rene Bertholo te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Rene Bertholo gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Rene Bertholo via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Rene Bertholo op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Rene Bertholo toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Rene Bertholo niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Rene Bertholo te vergroten!

Ik wil kunst van Rene Bertholo verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Rene Bertholo dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Rene Bertholo. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.