Roberto Pucci (1902-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Roberto Pucci
Roberto Pucci (1902-1961)

Roberto Pucci (1902-1961)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Roberto Pucci (1902-1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Roberto Pucci (1902-1961) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Roberto Pucci

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Roberto Pucci verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Roberto Pucci dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Roberto Pucci verkopen?

Verkoop kunst van Roberto Pucci via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Roberto Pucci verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Roberto Pucci en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Roberto Pucci die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Roberto Pucci via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Roberto Pucci kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Roberto Pucci te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Roberto Pucci te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Roberto Pucci gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Roberto Pucci via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Roberto Pucci op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Roberto Pucci toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Roberto Pucci niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Roberto Pucci te vergroten!

Ik wil kunst van Roberto Pucci verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Roberto Pucci dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Roberto Pucci. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.