Suson Hubrecht-van Hoogstraten (1924)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Suson Hubrecht-van Hoogstraten
Suson Hubrecht-van Hoogstraten (1924)

Suson Hubrecht-van Hoogstraten (1924)

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Indonesisch Indonesisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Suson Hubrecht-van Hoogstraten (1924) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Suson Hubrecht-van Hoogstraten (1924) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Suson Hubrecht-van Hoogstraten

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Suson Hubrecht-van Hoogstraten dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Suson Hubrecht-van Hoogstraten verkopen?

Verkoop design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Suson Hubrecht-van Hoogstraten en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Suson Hubrecht-van Hoogstraten die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Suson Hubrecht-van Hoogstraten via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Suson Hubrecht-van Hoogstraten design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Suson Hubrecht-van Hoogstraten gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Suson Hubrecht-van Hoogstraten op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Suson Hubrecht-van Hoogstraten toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Suson Hubrecht-van Hoogstraten niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Suson Hubrecht-van Hoogstraten te vergroten!

Ik wil design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Suson Hubrecht-van Hoogstraten dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Suson Hubrecht-van Hoogstraten. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.