Vadim Vassiliev
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Vadim Vassiliev
Vadim Vassiliev

Vadim Vassiliev

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Vadim Vassiliev

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Vadim Vassiliev verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Vadim Vassiliev dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Vadim Vassiliev verkopen?

Verkoop kunst van Vadim Vassiliev via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Vadim Vassiliev verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Vadim Vassiliev en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Vadim Vassiliev die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Vadim Vassiliev via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Vadim Vassiliev kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Vadim Vassiliev te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Vadim Vassiliev te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Vadim Vassiliev gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Vadim Vassiliev via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Vadim Vassiliev op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Vadim Vassiliev toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Vadim Vassiliev niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Vadim Vassiliev te vergroten!

Ik wil kunst van Vadim Vassiliev verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Vadim Vassiliev dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Vadim Vassiliev. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.