Willem Jan van den Berghe (1823-1901)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Willem Jan van den Berghe
Willem Jan van den Berghe (1823-1901)

Willem Jan van den Berghe (1823-1901)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem Jan van den Berghe (1823-1901) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Willem Jan van den Berghe (1823-1901) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Willem Jan van den Berghe

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Willem Jan van den Berghe verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Willem Jan van den Berghe dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Jan van den Berghe verkopen?

Verkoop kunst van Willem Jan van den Berghe via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Willem Jan van den Berghe verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Willem Jan van den Berghe en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Willem Jan van den Berghe die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Willem Jan van den Berghe via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Willem Jan van den Berghe kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Willem Jan van den Berghe te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Willem Jan van den Berghe te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Willem Jan van den Berghe gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Willem Jan van den Berghe via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Willem Jan van den Berghe op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Willem Jan van den Berghe toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Willem Jan van den Berghe niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Willem Jan van den Berghe te vergroten!

Ik wil kunst van Willem Jan van den Berghe verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Willem Jan van den Berghe dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Willem Jan van den Berghe. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.