Klaas Gubbels - Japanse tafel - Verkocht

Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!
Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!Klaas Gubbels - Japanse tafel kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1986
TechniekZeefdruk
DragerGeschept Papier
StijlAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Deze zeefdruk (‘Japanse tafel’) komt uit de grafiekserie ‘Het dagelijks leven’: honderd prenten van vijfentwintig Nederlandse kunstenaars : in opdracht van Ahold N.V. voor de medewerkers van het bedrijf ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Albert Heijn op 27 mei 1987. 

De zeefdruk heeft de tand des tijds niet helemaal perfect doorstaan, dat moet gezegd. Ik heb ‘m onlangs uit de lijst gehaald (die was niet meer mooi) en zag dat de randen van het papier zijn verkleurd. Dat is met opnieuw inlijsten hopelijk wel weg te werken. Verder zijn er nog een paar kleine plekjes op het papier te zien. Zie ook de foto’s. Maar verder is het in goede staat. Blijft natuurlijk een bijzondere prent :)

Met potlood gesigneerd en gedateerd door de kunstenaar rechtsonder en met een preegstempel met het logo van Albert Heijn linksonder.






Conditie
ConditieRedelijk
Verkleurde randen/enkele plekjes, verder in goede staat. Zie verdere uitleg bij de omschrijving en zie foto’s.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Maastricht, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.