Joris Geurts - Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel - Ingelijst - Sold

Buy Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel - Ingelijst? Bid from 35!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel - Ingelijst? Bid from 35!
Buy Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel - Ingelijst? Bid from 35!Buy Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel - Ingelijst? Bid from 35!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Joris Geurts (1958)
Type of artworkPrints (signed)
Period1945 to 1999
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .

Titel: Zonder titel
Jaartal: 1995
Afmetingen lijst: 56 cm x 66 cm 
Oplage: 6/50
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal:  Houtsnede op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: Beeld in zeer goede staat 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.

Bezorgkosten met de koerier (incl BTW):
Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen worden gecombineerd!
 

Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden):
Voor Zeeuws Vlaanderen betaalt u 25 euro toeslag.
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 45,00 tot 10 ingelijste werken/doeken
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 80,00 of meer dan 10 ingelijste werken/doeken
Vlaanderen:
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 105,00 tot 10 ingelijste werken/doeken (€65,00 op woensdag)
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 165,00 of meer dan 10 ingelijste werken/doeken (€125,00 op woensdag)
Wallonië:
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 170,00 tot 10 ingelijste werken/doeken
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 220,00 of meer dan 10 ingelijste werken/doeken

Verzenden zonder lijst:
Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek/werk op papier) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of € 20,00 binnen de EU.
Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQRW


 

 

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item