Basikasingo
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Basikasingo
Basikasingo

Basikasingo

Etnografica

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
Nationaliteit
Congolees Congolees  
Favoriet
filters

Etnografica verkopen van Basikasingo

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol etnografica van Basikasingo verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie etnografische object van Basikasingo dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling Etnografica van Basikasingo verkopen?

Verkoop etnografica objecten van Basikasingo via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst en etnografica objecten van Basikasingo verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online etnografische objecten verkopen van Basikasingo en andere stammen of makers is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor etnografica van Basikasingo die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw objecten van Basikasingo via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Basikasingo etnografica graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een etnografica object van Basikasingo te koop aan via Kunstveiling?

Om etnografica van Basikasingo te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u Basikasingo-objecten gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van etnografica van Basikasingo via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het object op, waaronder het materiaal, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het etnografische object van Basikasingo toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het etnografica object van Basikasingo niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van etnografica van Basikasingo te vergroten!