1. Home
 2. >
 3. info
 4. >
 5. Maatregelen inzake het coronavirus

Maatregelen inzake het coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij de volgende maatregelen ingesteld:

 • Bezorgen en verzenden:
  Swift koeriers heeft tot op heden toestemming om pakketten vanuit Nederland in Belgïe af te leveren. Dit geldt ook voor pakketten van België naar Nederland en bezorgingen binnen Nederland. Tevens is verzending via Post.nl mogelijk. Zowel Post.nl (en haar Belgische partner) als Swift koeriers volgen strikt de aanwijzingen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 • Continuïteit platform:
  De continuïteit van het veilingplatform (de website) is uiteraard ook in deze tijd gewaarborgd.

 • Openingstijden Kunstveiling kantoor:
  Het kantoor van Kunstveiling is geopend tijdens onze openingstijden.

 • Ophalen alleen op afspraak:
  Indien u uw aankopen komt ophalen, dan kan dit alleen op afspraak en dient u deze afspraak ten minste 12 uur voorafgaand te plannen. U kunt uw afspraak plannen via: https://go.oncehub.com/Kunstveiling
  Wij zullen uw aankopen klaarzetten zodat u deze direct kunt meenemen. Neemt u eigen inpakmateriaal mee, wij leveren deze service niet. Let op: Wij verzoeken u met klem de betaling vooraf te voldoen via de online betaal knop bij uw factuur of door het bedrag over te maken.

 • Bezichtigen:
  Bezichtigen van items bij ons op locatie is voorlopig niet mogelijk, tenzij het gaat om serieuze interesse in een specifiek werk waarop u mogelijk een bod wilt uitbrengen. Laat in dat geval voordat u langs komt per e-mail weten om welk item het gaat, dan zorgen wij dat deze klaarstaat.

 • Betaaltermijn en ophaaltermijn ongewijzigd:
  In verband met tijdige afrekening aan onze inbrengers vragen wij u om betaling van facturen binnen de gestelde termijn te voldoen. Tevens blijft de ophaaltermijn van 1 maand na factuurdatum bestaan. U kunt gebruikmaken van verzending of bezorging.

 • Inbrengen items:
  Het inbrengen van items blijft mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u ons een e-mail sturen.

Om zowel u als ons personeel te beschermen, volgen wij alle adviezen van het RIVM op. We zullen u de komende tijd zodoende niet ontvangen met de vertrouwde handdruk, maar uiteraard wel met een lach op gepaste afstand!