Grayson Perry - Alan Measles

Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!
Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!Grayson Perry - Alan Measles  kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
Type kunstwerkVaria
Periode2000 t/m Heden

Opblaasbaar kunstobject - oplage 2000 ex. - 2016

Opblaasbaar kunstobject van de kleurrijke Engelse kunstenaar Grayson Perry (Turner Prize winnaar 2003). Het betreft hier een opblaasbare Alan Measles, de teddybeer die Grayson Perry al vanaf zijn jeugd koestert en die veelvuldig terugkomt in zijn werk.

Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren ter gelegenheid van de solo expositie van Grayson Perry in het Bonnefanten museum te Maastricht in 2016. Afmetingen: circa 38,0 cm x 32,0 cm x 9,0 cm. De inflatable is aan de onderkant deels gevuld met zand waardoor deze zelfstandig kan blijven staan. Gesigneerd in de druk. Conditie: in uitstekende staat.

Wordt aangetekend en verzekerd verzonden.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ongespecificeerd


Geplaatst door  Meerkoet
Lid sinds 2013
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Veilinggegevens
Starttijd6-12-2017 om 19:14
Eindtijd10-12-2017 om 19:14
Openingsbod € 75
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland