Miguel de la Espriella (Noble) Acrylverf op doek van 2006

Miguel de la Espriella (Noble)  Acrylverf op doek van 2006  kopen? Bied vanaf 125!
Miguel de la Espriella (Noble)  Acrylverf op doek van 2006  kopen? Bied vanaf 125!Miguel de la Espriella (Noble)  Acrylverf op doek van 2006  kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Miguel de la Espriella
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999

Mooi  kleurrijk schilderij van de colombiaanse schilder: Miguel de la Espriella (Noble).  Wat opvalt zijn mn de fantastische kleuren.  het schilderij is  van 2006  en heet:  La Gota 2.  Afm 100 x 70.

Bij het schilderij zit een certificaat die de echtheid garandeert.  Op het certificaat staan de handtekeningen van een notaris en van de schilder zelf.

Het schilderije kan worden afgehaald in Westerbork, Groningen of Dalfsen.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Westerbork, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Miguel de la Espriella


Geplaatst door  Colombia
Lid sinds 2017
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)