Leendert Buth (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Leendert Buth
Leendert Buth (1953)

Leendert Buth (1953)

Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Design verkopen van Leendert Buth

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Leendert Buth verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Leendert Buth dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Leendert Buth verkopen?

Verkoop design van Leendert Buth via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Leendert Buth verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Leendert Buth en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Leendert Buth die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Leendert Buth via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Leendert Buth design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Leendert Buth te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Leendert Buth te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Leendert Buth gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Leendert Buth via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Leendert Buth op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Leendert Buth toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Leendert Buth niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Leendert Buth te vergroten!

Ik wil design van Leendert Buth verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Leendert Buth dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Leendert Buth. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.