Lucie Quirina Bakker (1915-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Lucie Quirina Bakker
Lucie Quirina Bakker (1915-2003)

Lucie Quirina Bakker (1915-2003)

Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Design verkopen van Lucie Quirina Bakker

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Lucie Quirina Bakker verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Lucie Quirina Bakker dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Lucie Quirina Bakker verkopen?

Verkoop design van Lucie Quirina Bakker via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Lucie Quirina Bakker verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Lucie Quirina Bakker en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Lucie Quirina Bakker die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Lucie Quirina Bakker via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Lucie Quirina Bakker design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Lucie Quirina Bakker te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Lucie Quirina Bakker te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Lucie Quirina Bakker gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Lucie Quirina Bakker via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Lucie Quirina Bakker op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Lucie Quirina Bakker toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Lucie Quirina Bakker niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Lucie Quirina Bakker te vergroten!

Ik wil design van Lucie Quirina Bakker verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Lucie Quirina Bakker dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Lucie Quirina Bakker. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.