1. Home
  2. >
  3. info
  4. >
  5. Personeelsveiling

Personeelsveiling

Besloten (personeels)veiling

Bent u bezig met het ontzamelen van uw collectie, en wilt u bijvoorbeeld uw personeel als eerste de kans geven om de kunstwerken te kopen? Of wilt u veilen voor het goede doel? Kies dan voor een besloten (personeels) veiling via Kunstveiling! Wij hebben reeds meerdere besloten veilingen georganiseerd voor diverse typen organisaties, groot en klein. Wij richten samen met u een eigen veilingomgeving in met de gewenste look-and-feel waar alleen de personen die u wilt uitnodigen toegang toe krijgen.

Waarom een online personeelsveiling organiseren?

Er kunnen verschillende redenen zijn om (een deel van) uw bedrijfscollectie van de hand te doen. Een verhuizing, een fusie, of het is tijd om plaats te maken voor nieuwe kunstwerken aan de muur. Een online personeelsveiling is dé manier om uw personeel, klanten of andere genodigden als eerste de kans te geven om een kunstwerk uit uw bedrijfscollectie over te nemen. Het organiseren van een online besloten veiling via Kunstveiling heeft veel voordelen: meedoen op de veiling is eenvoudig laagdrempelig, ook voor mensen die niet bekend zijn met veilingen. Daarnaast kan de besloten veiling in overleg geheel naar uw wensen ingericht worden. Ook de prijzen waarvoor de kunstwerken geveild worden in overleg bepaald, zodat uw medewerkers tegen zeer scherpe prijzen een prachtig kunstwerk kunnen bemachtigen.

De besloten veiling is alleen zichtbaar en toegankelijk voor de personen die u zelf heeft uitgenodigd via een apart gesloten domein. Dit domein kunnen wij aan uw eigen huisstijl aanpassen, zodat we samen een leuke en spannende ervaring voor uw medewerkers in een vertrouwde omgeving creëren. Blijven de kunstwerken na de veiling onverkocht? Dan kunnen wij de werken doorplaatsen naar ons openbare platform zodat alle leden van Kunstveiling mee kunnen bieden en uw objecten gegarandeerd verkocht worden.

Besloten veilen via Kunstveiling

Een personeelsveiling of besloten Kunstveiling wordt georganiseerd via onze ontzamelservice. Dat betekent dat alle objecten naar onze locatie worden gehaald, worden gefotografeerd en beschreven en vervolgens in de besloten veiling worden geplaatst. Ook de financiële en logistieke afhandeling met de kopers nemen wij voor u uit handen. Meer over onze ontzamelservice leest u op deze pagina.

Wij stemmen samen met u af hoelang de veiling duurt en wanneer de veiling afloopt. Ondertussen kunt u de genodigden via uw eigen kanalen op de hoogte brengen van de veiling. Het is uiteraard ook mogelijk om de objecten vanaf uw eigen locatie in de besloten veilingomgeving te plaatsen. Ook daar helpen wij u graag bij!

Wat kan ik via Kunstveiling veilen?

Op het reguliere open platform kan uitsluitend kunst en design van erkende makers worden aangeboden. Daarnaast worden door een selecte groep verkopers ook sieraden en vinyl verkocht. In de basis gelden voor besloten veilingen dezelfde uitgangspunten als op het open platform. Twijfelt u of uw objecten via Kunstveiling geveild kunnen worden? Neem dan contact met ons op. Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Heeft u interesse in het organiseren van een besloten personeelsveiling? Neem dan contact op met Arthur Brouwers. Advies en offertes zijn kosteloos en geheel vrijblijvend!

Bekijk ook