Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee - Verkocht

Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!
Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!Cartier - Bruinleren Panthere Box handtas met bijpassende portemonnee kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Cartier (1847)
TypeSieraden
Periode1945 t/m 1999
TechniekOverig
Afmetingen35 cm x 22 cm x 8.5 cm (h x b x d)
Gewicht749 gram
GemerktZonder keur
Fraaie Panthere Box Handtas uit de jaren 90, uitgevoerd in bruin glad leer. De tas kan geopend worden door zijn bijzondere sluiting met pantermotief. De tas wordt verkocht met bijpassende portemonnee in dezelfde diepbruine kleur en pantermotief. Voor beiden items is een serienummer en datum van aankoop toegevoegd. Evens wordt de tas geleverd met schouderriem en originele dustbag.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

De tas en portemonnee zijn in goede staat, maar vertonen wat lichte gebruikssporen. Met name aan de achterzijde heeft de tas wat diepere krassen eveneens bevat de portemonnee ook wat lichte oppervlakteschade. De detailfoto's proberen een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de huidige staat van de set.


Het interieur van de tas is in zeer goede staat. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Cartier (1847)


Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49031 verkochte items
Alle items van deze verkoper (559)
22
35
8.5
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd31-1-2023 om 14:04
Eindtijd19-2-2023 om 21:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.