Frederik Teding van Berkhout - Jhr.

Frederik Teding van Berkhout - Jhr. kopen? Bied vanaf 25!
Frederik Teding van Berkhout - Jhr. kopen? Bied vanaf 25!Frederik Teding van Berkhout - Jhr. kopen? Bied vanaf 25!Frederik Teding van Berkhout - Jhr. kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frederik Teding van Berkhout (1883-1965)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1936
Techniek Aquarel
Drager Papier
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Havengezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 18.5 x 26 cm (h x b)
Incl. lijst 29 x 36.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Jonkheer Frederik Teding van Berkhout werd in 1883 geboren in Haarlem en stierf in 1965 in Warnsveld. Hij was bankdirecteur in Haarlem, tevens een verdienstelijk kunstschilder, die zijn opleiding kreeg aan de Haarlemse school voor kunstnijverheid. Hij was lid van het genootschap "Kunst zij ons doel". 
De aquarel betreft een havengezicht "In de baar van Vigo" (noordwest Spanje). De aquarel is gevat in de originele donkerbruine houten kraalljst. Op de achterzijde geeft Teding een beschrijving en heeft hij opnieuw zijn handtekening gezet.
Conditie
ConditieGoed
Lichte roestplekjes
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Ugchelen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 6,75

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .