Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag

Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!
Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!Hubertus Von Löbbecke - Antikes Golfbag kopen? Bied vanaf 2500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hubertus Von Löbbecke (1943)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
StijlRealistisch
OnderwerpSport
Afmetingen30 x 17 x 7 cm (h x b x d)
Gewicht4350 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage30
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Antieke golftas met clubs - gemonografie - realistische uitstraling - zeer goede staat - lichte patina. Het hier gepresenteerde brons is de 7e van 30 voorbeelden.

Dit kunstwerk is een hoogwaardig, "decoratief element" in een artistieke omgeving.
Fijn bewerkte lijnen en structuren met veel aandacht voor detail.
"De surrealist von Löbbecke, die de benaderingen van het futurisme en het dadaïsme in zijn eigen stijl verder ontwikkelde, is erin geslaagd beelden te creëren die de meest uiteenlopende elementen combineren en die breken met traditionele kijkgewoonten.
Het zijn beelden die rechtstreeks uit het onbewuste lijken te komen; die het speelse en het mysterieuze harmonieus combineren.
Zijn domein ziet hij in de vervaging tussen droom en werkelijkheid, het onbewuste en het bewuste." (Uit de tentoonstellingscatalogus)

Particuliere verkoop uit eigen collectie - geen retour
De verkoop vindt plaats onder uitsluiting van elke aansprakelijkheid voor materiële gebreken. Aansprakelijkheid voor schade als gevolg van letsel aan gezondheid, lichaam of leven en grove nalatigheid
en/of opzettelijke schending van mijn plichten als verkoper blijft onaangetast.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Düsseldorf, Duitsland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Duitsland € 11,50
Europese Unie € 21,50
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd2-12-2023 om 18:35
Eindtijd16-12-2023 om 21:07
Openingsbod € 2.500
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDüsseldorf,  Duitsland