Ido Vunderink - Jezus portret en profiel

Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!
Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!Ido Vunderink - Jezus portret en profiel kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ido Vunderink (1935)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst 64 x 54 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ido Vunderink was een jeugdvriend van mijn moeder.  Dit schilderij is vermoedelijk een portret van Jezus met een kroon, geschilderd in tinten blauw. Wellicht was het een geschenk van de schilder aan haar. Het schilderij is meer dan 50 jaar in haar bezit geweest. Het werk is onbeschadigd en altijd met zorg en liefde behandeld.
Conditie
ConditieNieuwstaat
het schilderij is onbeschadigd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rotterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ido Vunderink (1935) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  zotineke
Lid sinds 2021
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
54 cm
64 cm
50 cm
60 cm