Isabelle De Borchgrave - Zeer grote DESIGNVAAS L MILIEUX DE VOS TABLES

Isabelle De Borchgrave - Zeer grote DESIGNVAAS L MILIEUX DE VOS TABLES kopen? Bied vanaf 99!
Isabelle De Borchgrave - Zeer grote DESIGNVAAS L MILIEUX DE VOS TABLES kopen? Bied vanaf 99!Isabelle De Borchgrave - Zeer grote DESIGNVAAS L MILIEUX DE VOS TABLES kopen? Bied vanaf 99!Isabelle De Borchgrave - Zeer grote DESIGNVAAS L MILIEUX DE VOS TABLES kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Isabelle De Borchgrave (1946)
Type kunstwerkGlas / Keramiek
Periode2000 t/m Heden
Afmetingen73 x 68 cm (h x b)
GemerktGemerkt/Merksticker
Specificaties:
Kunstenaar:Isabelle de Borchgrave
Techniek:Vaas gemaakt uit papierpulp

Isabelle de Borchgrave staat bekend om haar kunstzinnige ontwerpen uit papier-maché. Zo weet ze bij haar Milieux de vos tables-collectie uit handgeschept papier vernuftig de illusie te wekken dat deze uit Koptisch aardewerk gemaakt is.
Schitterend design object!

Kleur: wit-blauw-zwart
Materiaal: paperpulp
Diameter (cm) 68
Hoogte (cm) 73

Voorkeur voor zelf ophalen
Ivm grootte en kwetsbaarheid bezorgen in Nederland muv de eilanden tegen € 35,=. Naar België via koerier.
GEEN VERZENDING NAAR NIET-EU LANDEN


Gravin Isabelle de Borchgrave (1946),  Bébelle naar de naam van haar eerste atelier op de zolder van een oud huis aan de Zavel "la tour de Bébelle", is een Belgische tekenares en kunstschilderes.
Zij produceert ook beeldhouwwerken uit papier en textiel.
In de kunst de Borchgrave's, is het uitgangspunt bijna altijd hetzelfde: ze werkt aan vellen papier, één meter bij anderhalve meter met haar penselen en verf op een enorme linnen bedekte tafel in haar atelier in Brussel. "Haar kleuren, meldt The New York Times, "zijn zeer geïnspireerd door haar reizen: rood van de rozen van Turkije, aardetinten uit Egypte, blues uit Griekenland ... Borchgrave produceert verbluffende effecten van sprankelende kleuren, gewicht, transparantie en textuur.
Werk van Isabelle de Borchgrave's is op grote schaal verzameld door de belangrijkste musea en particuliere verzamelaars over de hele wereld. Zij is vertegenwoordigd in de VS bij de Serge Sorokko Gallery.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Obbicht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Isabelle De Borchgrave (1946) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  colourfulartlimburg
Lid sinds 2015
129 verkochte items
Alle items van deze verkoper (49)
68 cm
73 cm
Veilinggegevens
Starttijd26-1-2024 om 10:17
Eindtijd4-2-2024 om 21:45
Openingsbod € 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieObbicht,  Nederland