Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten voor 1900

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Joseph de Ferraris - Gravure, Kaart van zuid Nederland - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Joseph de Ferraris (1726-1814)
Type kunstwerk Prenten voor 1900
Periode < 1800
Techniek Gravure
Drager Papier
Onderwerp Cartografie
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 58 x 90 cm (h x b)
Incl. lijst 80 x 110 cm (h x b)
Gesigneerd Naam gedrukt
Grote dubbelfolio-formaat Ferrariskaart van de omgeving Eindhoven, Weert, Helmond, Venlo en Roermond.
Uitgegeven door Ferraris in 'Carte Marchande' en gegraveerd door L.A. Dupuis te Mechelen rond 1778.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieBeschadigd
De lijst heeft geen glasplaat en er is in de rechter onderhoek een houtsplinter van het frame af. De passe-partout is wat vlekkerig. 
De gravure is in redelijke conditie. Het papier is verkleurd en wat vlekkerig en heeft een paar kleine scheurtjes. Er loopt een verticale vouwlijn door het midden van het blad.
Links van het midden zit een dunne scheur in het papier.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Joseph de Ferraris (1726-1814) 


Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
3300 verkochte items
Alle items van deze verkoper (281)
110 cm
80 cm
90 cm
58 cm