• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog

Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!
Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!
Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!Koro - Houten bekerfiguur met armen omhoog kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37062 verkochte items
Alle items van deze verkoper (172)
  • Koro
TypeEtnografica
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
StijlAfrikaans
OnderwerpFiguur
Afmetingen69.5 cm x 21 cm x 13.5 cm (h x b x d)

Taxatiewaarde: € 400

 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.Conditie

ConditieGoed

Het item heeft heel wat gebruikssporen en een aantal beschadigingen. Een van armpjes is afgebroken, en een van de voeten is gedeeltelijk afgebroken. Er loopt ook een barst bovenop de bovenste beker.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Koro

Alle items van deze stam(1) Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37062 verkochte items
Alle items van deze verkoper (172)
21
69.5
13.5
Sluit over 4d 20u 10m 55s
Huidig bod€ 10
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 15
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:22-07-2021 om 11:06
Eindtijd:01-08-2021 om 20:06

Biedingen (4):

Africa-Gallery
25 jul. / 22:24
€ 10
artsy
24 jul. / 19:32
€ 5
sldk
23 jul. / 19:41
€ 3
nelleke1958
23 jul. / 14:08
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.