Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten - Verkocht

Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!
Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!Max Hirmer - Here Jezus met de heilige sacramenten kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Max Hirmer (1893-1981)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal1924
TechniekVaria
StijlKlassiek
OnderwerpReligieus
Afmetingen35 x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Lithografie met goudinkt. Here Jezus met de heilige sacramenten, geflankeerd door twee Engelen. Een illustratie door Max Hirmer, als aandenken aan de Eerste Communie. De tekst in het Duits is ‘Andenken an die erste hl. Kummunion’. De plaat is gedateerd 18 mei 1924.

Links onder de afbeelding staat gedrukt: Max Hirmer, München No 1643

Max Hirmer is geboren op 14 april 1893 in Straubing en overleden op 17 april 1981. Hij was een Duitse botanicus, uitgever en fotograaf. Na zijn afstuderen aan het Wilhelmsgymnasium in München in 1913, studeerde hij archeologie, kunstgeschiedenis en natuurwetenschappen.

Aan de achterzijde is een op karton gedrukte poster van ‘N.V. Zuid-Hollandsche Verffabrieken, Rotterdam, Grootste Nederlandsche Loodwitfabriek’ gebruikt.

Interessant is hier de combinatie Duitsland-Nederland.

Afmetingen plaat: 24,5 x 35 cm. Inclusief lijst: ± 26 x 37 cm. De lijst heeft wat schade in de onderste hoeken.

Wordt goed verpakt verzonden.

Conditie
ConditieGoed
Het werk verkeerd in ok staat voor de leeftijd.
Transport
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 20,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Max Hirmer (1893-1981) 

Duits Duits

Geplaatst door  dbWorx
Lid sinds 2020
12 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
24.5 cm
35 cm