Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014

Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014 kopen? Bied vanaf 500!
Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014 kopen? Bied vanaf 500!Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014 kopen? Bied vanaf 500!Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014 kopen? Bied vanaf 500!Peter Klashorst - Uniek Schilderij Paleis Dam Amsterdam Peter Klashorst 2014 kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Klashorst (1957)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2014
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen125 x 175 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Prachtig Schilderij van Peter Klashorst: "De Dam" in Amsterdam vanaf het Paleis op de Dam. Breng de magie van Amsterdam in huis met dit indrukwekkende schilderij van de gerenommeerde kunstenaar Peter Klashorst.
  • Geniet van het uitzicht op de beroemde Dam in Amsterdam, vastgelegd met meesterlijke precisie en levendige kleuren. De majestueuze architectuur van de Dam wordt op een unieke en betoverende manier weergegeven. 
  • Dit meesterwerk is opgespannen op een stevig spieraam en klaar om direct aan de muur te hangen. Geen gedoe met lijsten of extra inlijsting nodig.
  • Met een royaal formaat van 1.75 meter in de breedte en 1.25 meter in de hoogte is dit schilderij een opvallende blikvanger in elke ruimte.
  • Vervaardigd met hoogwaardige acrylverf op duurzaam bisonyldoek, garandeert dit kunstwerk jarenlang plezier en blijvende schoonheid.
  • Als kers op de taart ontvangt de trotse koper een foto van de kunstenaar, Peter Klashorst, met het schilderij. Een waardevol aandenken aan een spraakmakende Nederlandse kunstenaar.


Peter Klashorst, geboren in 1957, is een Nederlandse kunstenaar met een indrukwekkende academische achtergrond, waaronder zijn cum laude afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie in 1981.


Breng de unieke visie van Peter Klashorst en de schoonheid van Amsterdam in je huis. Bied vandaag nog en creëer een unieke sfeer in je leefruimte!
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Klashorst (1957) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (13)

Geplaatst door  Joost31
Lid sinds 2016
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
175 cm
125 cm
Veilinggegevens
Starttijd30-9-2023 om 9:29
Eindtijd14-10-2023 om 20:07
Openingsbod € 500
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland