The Beatles - Zeldzame Beatles-collectie met gesigneerde afbeelding

The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!
The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!The Beatles - Rarität Beatles Sammlung Mit Signiertem Bild kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • The Beatles (1960-1970)
Type kunstwerkVinyl
Jaartal1960
TypeOverig
StijlOverig
UitgaveOverig
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Titel: Zeldzame Beatles 7" platencollectie met gesigneerde afbeelding Beschrijving: Te koop is een zeldzame verzameling Beatles 7"-platen die ik op een rommelmarkt heb gevonden. Deze verzameling is een echte zeldzaamheid en zou van groot belang kunnen zijn voor elke Beatles-fan of muziekverzamelaar. De collectie bevat verschillende platen, waarvan sommige in de originele hoes zitten. De platen in de hoezen lijken in vrijwel perfecte staat te verkeren. Sommige platen zonder hoesjes hebben echter krassen. Houd er rekening mee dat ik geen expert ben op het gebied van vinylplaten en daarom de staat ervan niet kan garanderen. Bijzonder opmerkelijk is een foto van de vier Beatles-leden met handtekeningen. Of deze handtekeningen origineel zijn kan ik niet bevestigen, maar als dat zo is, zou dit uiteraard een uniek stuk zijn. Zie foto's voor details. Houd er rekening mee dat de plaat voor "Rock and Roll Music / I'm a Loser" ontbreekt. Het kan zijn uitgevallen of in een ander geval. Ik verkoop deze collectie als compleet pakket. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op. Op verzoek kunnen aanvullende afbeeldingen of informatie worden verstrekt. Veel plezier met bieden op deze unieke Beatles collectie!
Conditie
ConditieGoed (G+/G)
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sinsheim, Duitsland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Duitsland € 4,99
Europese Unie € 14,00
Wereldwijd € 16,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd5-1-2024 om 11:47
Eindtijd10-1-2024 om 19:15
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieSinsheim,  Duitsland