Various artists - Superman - Verkocht

Various artists - Superman kopen? Bied vanaf 8!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Various artists - Superman kopen? Bied vanaf 8!
Various artists - Superman kopen? Bied vanaf 8!Various artists - Superman kopen? Bied vanaf 8!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Various artists
TypeVinyl
Jaartal1974
TypeLP
StijlNon-Music
UitgaveOverig
Reclame  uitgave van Kellogg's Cornflakes. Nog in plastic gesealed. 

Label:  Mark56 Records – 677


The syndicated series, titled simply Superman, first aired via pre-recorded transcription disks over 11 stations beginning on February 12, 1940. The series aired in 15-minute episodes three times a week until May 9, 1941.


In 1974 Kellogg’s Corn Flakes had a promotion from that series to purchase an album for $1.50 and two box tops. They manufactured four volumes.

Volume 4:
"The Prison Riot" (March 18, 1940)

"The Steam Plant" (March 20, 1940)
"The Wolf vs the Yellow Mask" (March 22, 1940)
"The Yellow Mask Escapes" (March 25, 1940)

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (i.v.m corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling. 


Conditie
ConditieNieuw (Mint)
Album is in absolute nieuwstaat , net als de hoes. (nog in plastic geseald)
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 9,49
Naar België € 14,49
Naar Duitsland € 14,49
Europese Unie € 14,49
Wereldwijd € 24,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Various artists


Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
Lid sinds 2020
486 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd15-9-2021 om 17:08
Eindtijd25-9-2021 om 16:22
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken