Bakongo
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bakongo
Bakongo

Bakongo

Etnografica

Stam uit Democratische Republiek Congo, Afrika.

Aangeboden items
2
Verkochte items
39
Nationaliteit
Congolees Congolees  
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
Bakongo - 230614 - African Bakongo Nkisi nail statue - Congo. kopen? Bied vanaf 89!
Bakongo Congolees 230614 - African Bakongo Nkisi nail statue - Congo.
TechniekHout
Afmetingen55 cm x 24 cm x 22 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 89
Bied mee Bied mee
FA. 
Bakongo - 230603 - Large Old African Fetisch Bakongo Nkisi Nkondi dog - Congo. kopen? Bied vanaf 175!
Bakongo Congolees 230603 - Large Old African Fetisch Bakongo Nkisi Nkondi dog - Congo.
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen21 cm x 51 cm x 16 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Etnografica kopen van Bakongo

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Bakongo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Bakongo. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Bakongo is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Bakongo te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Bakongo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Bakongo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bakongo instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bakongo objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Bakongo!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Bakongo kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Bakongo en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Bakongo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Bakongo, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Bakongo?

Etnografica kopen van Bakongo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Bakongo. Om meer kans te maken om het etnografica object van Bakongo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Bakongo! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.