Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) - Verkocht

Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!
Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!Arnold van de Laar - Olieverf op doek, Le Roi à la Chasse naar Anthony van Dyck - Ingelijst (Monumentaal formaat!) kopen? Bied vanaf 2000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Arnold van de Laar (1886-1974)
TypeSchilderij
Jaartal1921
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen230 cm x 180 cm (h x b)
Incl. lijst260 cm x 208 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Dit werk is onderdeel van de {{title}} special.
Zeer imposant werk van kunstenaar Arnold van de Laar, ingelijst in klassieke lijst op zeer groot formaat. Naar het gelijknamige werk van befaamd schilder Anthony van Dyck (portret van Charles I). 
Geweldig werk als u de plaats er voor heeft.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Op verschillende plekken zijn wat retouches zichtbaar, zoals in de oorbel van het centrale figuur. Daarnaast is er op enkele plekken wat craquelé zichtbaar.  (Zie detailfoto's)


GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Arnold van de Laar (1886-1974)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49028 verkochte items
Alle items van deze verkoper (584)
208 cm
260 cm
180 cm
230 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd21-2-2023 om 19:44
Eindtijd6-3-2023 om 21:45
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.