Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen

Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!
Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!Bodi - 'XLIII' springende vis tussen landschappen kopen? Bied vanaf 360!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bodi (1950)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1995
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlSurrealistisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen25 x 44 cm (h x b)
Incl. lijst34 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Uniek, prachtig drieluik van Bodi Rongen. Iedere millimeter is met dezelfde liefde en precisie in pointillistische stijl getekend: van de schubben van de vis tot de minuscule vogels in de landschappen van de zijpanelen.


BODI werd geboren in 1950, en groeide op in Brabant. Direct na de middelbare school begon hij op pointillistische wijze in zwart-wit te tekenen. Jaren van studie en experimenten volgden, waarbij hij aanvankelijk kleurpotloden en gouache gebruikte. Later wendde hij zich tot de kwast en acrylverf om zijn techniek te trainen door zich onder te dompelen in de kunstgeschiedenis.  Terwijl hij in afzondering van de mainstream werkte, voelde Bodi zich geleid en uitgedaagd door schilderijen van de oude meesters en de decoratieve kunsten van het Westen en het Oosten.
Net als de romantische kunstenaars stond hij alleen in zijn verlangen om kennis uit de afgelopen eeuwen te verteren en om te zetten naar het heden.  Na zijn afstuderen in Semitische talen en culturen aan de Universiteit Leiden in 1990, werd Bodi een discrete maar zeer gewaardeerde kunstenaar met een hechte kring van bewonderaars.


Het werk wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend en verzekerd verzonden
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bodi (1950) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Oudzegel
Lid sinds 2018
9 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
53 cm
34 cm
44 cm
25 cm
Veilinggegevens
Starttijd23-4-2022 om 11:06
Eindtijd30-4-2022 om 22:56
Openingsbod € 360
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland