Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur - Verkocht

Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!
Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!Chris Baaten - Verchroomd keramiek, Vrijgevormd figuur kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Chris Baaten (1954)
TypeBeeld / Object
Jaartal2001
TechniekKeramiek
Afmetingen32 cm x 15 cm x 13.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Vrijgevormd en verchroomd keramieken figuur. Aan de onderzijde gesigneerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Wat oppervlaktevuil.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Chris Baaten (1954)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (333 )

Lid sinds 2010
47124 verkochte items
Alle items van deze verkoper (754)
Pinterest
15
32
13.5
Dit item is verkocht voor 190,90 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-02-2022 om 12:15
Eindtijd:14-02-2022 om 21:30
Biedingen (3)
BasViola
14 feb. / 18:28
€ 166
jkuyl
14 feb. / 18:28
€ 156
jkuyl
13 feb. / 15:25
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.