Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst - Verkocht

Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Gisela Heising - Gisela Heising: Acryl op papier, De val van de mol - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gisela Heising
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1988
TechniekGouache
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen61 x 91.5 cm (h x b)
Incl. lijst81.5 x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: De val van de mol
Jaartal: 1988
Afmetingen lijst: 81,5 cm x 111 cm (Beeld: 61 cm x 91,5 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Acryl op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: In goede staat. Met enkele stukjes verfverlies. Wat vuiltjes op het passe-partout


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

UTQQ

Conditie
ConditieGoed
Met enkele stukjes verfverlies. Wat vuiltjes op het passe-partout
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gisela Heising 


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
111 cm
81.5 cm
91.5 cm
61 cm