Irene Verbeek - Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982

Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982 kopen? Bied vanaf 49!
Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982 kopen? Bied vanaf 49!Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982 kopen? Bied vanaf 49!Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982 kopen? Bied vanaf 49!Harm Verbeek : monotype op zwaar papier unicum 1982 kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Irene Verbeek (1945)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Sterke unicum monotype  van Harm Verbeek formaat  blad 70 x 49,50 cm

Willem de Kooning Academie, Rotterdam
1977 – 1982 later TU Delft en Ceo architect.
Komt uit grote bedrijfscollectie

Zonder lijst....met lijst meerprijs....


In zeer goede conditie.

Dit werk kan worden verzonden met PostNL. De verzend en verpakkingskosten voor een aangetekende zending binnen Nederland zijn 10 euro. Voor België zijn de kosten 15 euro. Afhalen kan in  Baarn of Arnhem  op afspraak zonder extra kosten.
Wij doen ons uiterste best het werk zorgvuldig te verpakken, helaas kunnen wij geen garantie geven op het glas bij verzending.
Aankopen kunnen gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Temerario op Kunstveiling.nl. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 1 week . Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Arnhem of Baarn op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken
 
 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .