Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven'

Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!
Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!Jacob Kanbier - Kunsttafel 'het echte leven' kopen? Bied vanaf 1200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jacob Kanbier (1949-2020)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal1995
TechniekGemengde Techniek
StijlModern
OnderwerpNaakt
Afmetingen72 x 85 x 150 cm (h x b x d)
Gewicht3500 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1
Door Jacob Kanbier in 1995 geschilderde kunsttafel. De tafel is gemaakt door n beeldhouwer ( artiest onbekend) en door Jacob in 1 nacht onder invloed van diverse genotsmiddelen met z'n handen geschilderd . Hij gebruikte hiervoor acryl verf waardoor de kleuren sprankelen. Herkrnbaar  zijn een naakte vrouw, een zon, vis en een hond, geliefde thema's van de kunstenaar. Ik kocht het indertijd direct van Jacob. Het heeft 30 jaar dienst gedaan als mijn bureau .
Kanbier schilderde onder andere wanden voor de Eerste Kamer en liet zich inspireren door o.a. Willem de Kooning. Hij rekende zichzelf tot de neosymbolisten. Hij exposeerde in het Stedelijk en zijn werken maken deel uit van collecties van onder meer het koninklijk huis en diverse musea en particuliere verzamelaars .
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Oostknollendam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd28-1-2024 om 12:12
Eindtijd3-2-2024 om 21:16
Openingsbod € 1.200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieOostknollendam,  Nederland