Joost Swarte - De dikke Van Dam - Verkocht

Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!
Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!Joost Swarte - De dikke Van Dam kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Joost Swarte (1947)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal2005
TechniekVaria
StijlModern
Afmetingen74 x 59 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Prent die Joost Swarte maakte ter gelegenheid van het verschijnen van de bundel 'De Dikke Van Dam' van Johannes van Dam. De prent werd op 25 november 2005 gepubliceerd in NRC-Handelsblad en toont Johannes van Dam, kokend in zijn boekenkast. Op de achterzijde staat een andere tekening van Swarte (zie foto's, die dienen als onderdeel van de beschrijving).

Deze editie verscheen als bijlage in De Boekenwereld, blad voor bijzondere collecties, december 2013, uitgave van Uitgeverij Vantilt en de Bijzondere Collecties van de UvA, in samenwerking met Stichting De Boekenwereld.

De poster is (meteen na verschijnen) ingelijst in een houten lijst met passe-partout en glas. 

Conditie
ConditieNieuwstaat
De poster is (meteen na verschijnen) ingelijst in een houten lijst met passe-partout en glas.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Joost Swarte (1947) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Modotti
Lid sinds 2020
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
59 cm
74 cm