Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte - Verkocht

Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!
Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!Keith Haring - KNOKKE beperkte uitgifte kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Keith Haring (1958-1990)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Periode2000 t/m Heden
TechniekVaria
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
itemOptions.framed.undefined.label42 x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
500 genummerde afdrukken van het logo op mat wit A3 karton op de voorzijde. 
Op de keerzijde staat de afdruk van de bijhorende persoonlijke brief die Keith schreef als begeleiding en  bewijs van authenticiteit . 
De verkoop van deze aangeboden editie is nummer 427 /500

De handtekening is in de druk geplaatst , dus niet hand gesigneerd, de nummering werd machinaal aangebracht in rode inkt op de ommezijde.


Gedurende de jaren 1987, 1988 en 1989 was de bekende Amerikaanse kunstenaar Keith Haring een graag geziene gast in Knokke-Heist. In zijn vrije tijd vertoefde hij graag op Surfers Paradise waar hij leerde surfen en genoot van het relaxte strandleven. Als dank maakte hij speciaal voor de club in 1989 een uniek Surfers Paradise logo: een windsurfer op een golf. Surfers Paradise had in die tijd 160 leden en iedereen kreeg dan ook meteen een T-Shirt met dit logo op.
Conditie
ConditieZeer Goed
offset en kader in zeer goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 8000, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen België € 13,00
Naar Nederland € 19,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 26,50
Wereldwijd € 68,50
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.