Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus - Verkocht

Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!
Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!Kino Mistral - Magisch realistisch olieverf "Paesaggio nel Blu" met gesigneerde catalogus kopen? Bied vanaf 69!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kino Mistral (1943)
Type kunstwerkSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst48 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Kino Mistral werd geboren in Milaan, waar hij zijn eerste 20 jaar woonde in Corso Magenta, vlak naast de kerk van Santa Maria delle Grazie met Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal. Hij is onder de indruk van de pracht en uniciteit van dit meesterwerk, dat zijn stempel drukt op de beeldende en culturele vorming van de kunstenaar.

    Hij ging naar de Leonardo Da Vinci wetenschappelijke middelbare school; dan de faculteit bouwkunde. Tegelijkertijd wijdde hij zich aan de schilderkunst en experimenteerde hij met kinetische kunst en beeldhouwkunst. Hij is gepassioneerd door etnische sculpturen en exotische kunst, waaraan hij zich ook wijdt tijdens zijn reizen van kennis en diepgaande studie in vele delen van de wereld: in Midden- en Zuid-Amerika, in de Sahara en equatoriaal Afrika, in het Midden-Oosten, in Zuidoost-Azië, het bestuderen van de artistieke uitingen van verschillende etnische groepen.

    Daarna woonde hij twee jaar in New York, om ook kennis te maken met de nieuwste en meest verfijnde design- en artistieke concepten die zich op dat moment ontwikkelden. Hier ontmoet hij ook Andy Wharol en Bob Rauschemberg.

    Terug in Italië trouwde hij in Palermo, waar hij verliefd bleef op de mensen en kleuren van Sicilië. Hier woont hij het grootste deel van het jaar en verdeelt hij de rest van zijn tijd tussen Milaan en Toscane.

    Hij denkt altijd aan kunst, hij wijdt zich altijd aan schilderen, maar sinds enkele jaren komt het beroep van interieurarchitect naar voren en ontwerpt 300 villa's, huizen, banken, openbare plaatsen, tussen Milaan, Sicilië en Toscane.

    Kunstcritici erkennen dat die jarenlange ervaring aan de tekentafel in hoge mate heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van zijn hoogst persoonlijke schilderkunst en de geometrische precisie van de nauwkeurige afwerking van zijn schilderijen.

    Van de jaren 90 tot vandaag heeft hij verschillende onderscheidingen ontvangen in heel Italië en heeft hij deelgenomen aan tal van kunstevenementen, waaronder:

    Milaan MiArt 2015-02012-2007-2005-2004
    Catania Kunstbeurs 2006-2005
    Bologna-kunst 2005-2004
    Bari Expo Arte 2005
    Rome RipArte 2004
    Parma Museum ParmaInArte 2000
    Reggio Emilia - Reggio In Arte 2000
    Argentario (Toscane) Galleria Corso Umberto
    Argentario Prijs Argentario (1e prijs)
    Palermo Artem-galerij 2004/2005/2012
    Etruria Arte 1994 (schilderprijs)
    Parma Arte Europa 2000
    Mirandola - Artemania 2003
    Reggio Emilia Stel je voor dec. 2000
    Catania - Galleria del Viale Ionio (Calcagno) 2004
Conditie
ConditieGoed
Weinig zichtbare onregelmatigheden. In originele lijst. Met gesigneerde catalogus. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 20,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Kino Mistral (1943) 

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
1192 verkochte items
Alle items van deze verkoper (114)
58 cm
48 cm
50 cm
40 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-12-2022 om 12:08
Eindtijd3-1-2023 om 22:39
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken