Lwalwa - Masker van hout met lange neus - Verkocht

Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!
Dit item is verkocht Toon item
Etnografica

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!
Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!Lwalwa - Masker van hout met lange neus kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lwalwa
Type kunstwerkEtnografica
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
StijlAfrikaans
OnderwerpMasker
Afmetingen54 x 19 x 14 cm (h x b x d)

Karakteristiek masker met rode details en een lange neus van de Lwalwa stam.  

Taxatiewaarde: € 350

Over etnografica:
Afrika kent vele artistieke tradities, die sterk van plaats tot plaats verschillen. Bepaalde elementen zijn echter gelijk en zie je overal terug. Zo stellen de beelden vaak figuren van voorouders of goden voor en zijn offers gericht om een verbinding aan te gaan met een andere wereld; die van de goden en van de doden. 

Op de kunstmarkt zijn etnografica niet alleen gewild bij gespecialiseerde verzamelaars, maar in groeiende mate ook bij de hedendaagse kunst verzamelaar. Bij Kunstveiling worden regelmatig etnografica geveild. U vindt het gehele aanbod onder de filter ‘Etnografica’ in het zoekmenu. 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen

Conditie
ConditieZeer Goed
Met lichte gebruiks- en ouderdomssporen. Zie de foto's.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Lwalwa 


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10016 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
19
54
14
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd1-12-2020 om 14:46
Eindtijd13-12-2020 om 20:50
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken