MAMA - Buffel opzetmasker - Verkocht

MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Etnografica

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!
MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!MAMA - Buffel opzetmasker kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • MAMA
TypeEtnografica
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
StijlAfrikaans
OnderwerpMasker
Afmetingen33 x 24 x 13 cm (h x b x d)
Buffel opzetmasker van de mama stam uit Nigeria die zij gebruiken om kracht uit te stralen.  

Taxatiewaarde: € 250


Over etnografica:
Afrika kent vele artistieke tradities, die sterk van plaats tot plaats verschillen. Bepaalde elementen zijn echter gelijk en zie je overal terug. Zo stellen de beelden vaak figuren van voorouders of goden voor en zijn offers gericht om een verbinding aan te gaan met een andere wereld; die van de goden en van de doden. 

Op de kunstmarkt zijn etnografica niet alleen gewild bij gespecialiseerde verzamelaars, maar in groeiende mate ook bij de hedendaagse kunst verzamelaar. Bij Kunstveiling worden regelmatig etnografica geveild. U vindt het gehele aanbod onder de filter ‘Etnografica’ in het zoekmenu. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Lichte ouderdom en gebruikssporen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

MAMA


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10015 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
24
33
13
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd23-12-2020 om 15:17
Eindtijd2-1-2021 om 15:20
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken