Maurice Cockrill - Venus and Mars

Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!
Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!Maurice Cockrill - Venus and Mars kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Maurice Cockrill (1936-2013)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1986
TechniekPen (Inkt)
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen28.5 x 22 cm (h x b)
Incl. lijst49 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
De herkomst van dit werk in inkt en gouache is galerie Budgdahn und Kaimer, Düsseldorf.

Maurice Cockrill (Brits, 1936-2013) is een tweede generatie moderne Britse kunstenaar van de Liverpool School. Hij werd geboren in Hartlepool en ging naar de Wrexham School of Art in Wales en later naar het Denbigh Technical College en de Universiteit van Reading. Na zijn terugkeer naar Liverpool gaf hij les aan het Liverpool College of Art en de Liverpool Polytechnic. Hij nam een prominente plaats in binnen de Liverpoolse artistieke scene. Hij exposeerde regelmatig in de Walker Art Gallery en gebruikte Pop Art en Photorealist stijlen, die nauw aanleunden bij het werk van de vader van de Pop propaganda, Adrian Henri. In het begin van de jaren 1980 verhuisde hij naar Londen en ging geleidelijk over op romantisch expressionisme.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eindhoven, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Maurice Cockrill (1936-2013) 

Engels Engels Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  birgit_b
Lid sinds 2023
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
41 cm
49 cm
22 cm
28.5 cm
Veilinggegevens
Starttijd16-3-2024 om 12:20
Eindtijd26-3-2024 om 21:54
Openingsbod € 225
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEindhoven,  Nederland