Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté

Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!
Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!Natalia Dik - stilleven met o.a. brood en paté kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Natalia Dik (1961)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2005
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Over de schilder:
Natalia Dik is een eerlijke schilder. Eenvoudige landschappen, alledaagse voorwerpen, portretten-soms in opdracht gemaakt- lijken wel aangetast door licht, zoals een oude kan slijtplekken is gaan vertonen door de handen die haar duizend maal liefdevol oppakten.

Met een palet met alleen eenvoudige pigmenten, een stel kwasten en paletmes smeedt Natalia de illusie van licht op het linnen. In haar schilderijen herkennen wij de diepte van het leven van de geportretteerden, van de kannen op zolder en van de eeuwenoude traditie van de realistische schilderkunst.

Natalia Dik werd geboren in Novoaltajsk, Siberië. Ze behaalde de zilveren medaille voor haar eindexamen aan de Repin academie van St. Petersburg. Daarna volgde een internationaal schildersbestaan in Europa, Afrika en Amerika. Ze ontving de Rembrandt Painting Award, haar werk was te zien in de National Portrait Gallery en in de Hermitage, Amsterdam.

Bron: ARTACASA
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zandvoort, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 40,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Natalia Dik (1961) 

Russisch Russisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KunstkamerZandvoort
Lid sinds 2012
87 verkochte items
Alle items van deze verkoper (13)
60 cm
30 cm
Veilinggegevens
Starttijd27-3-2024 om 7:43
Eindtijd7-4-2024 om 22:18
Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZandvoort,  Nederland