Peter Smith - Play Time

Peter Smith - Play Time kopen? Bied vanaf 215!
Peter Smith - Play Time kopen? Bied vanaf 215!Peter Smith - Play Time kopen? Bied vanaf 215!Peter Smith - Play Time kopen? Bied vanaf 215!Peter Smith - Play Time kopen? Bied vanaf 215!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Smith (1967)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekOverig
StijlModern
OnderwerpDieren
Afmetingen17 x 16 x 17 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd
Oplage207/495
Met een hoogte van 17 cm, breedte van 17 cm en diepte van 16 cm, is dit kunstwerk een prachtige toevoeging aan elke verzameling.

Deze sculptuur is gemaakt door de gerenommeerde kunstenaar Peter Smith, die bekend staat om zijn verbluffende creaties. Met oog voor detail heeft hij een levendige scène gecreëerd die direct de aandacht trekt.

Het Play time sculptuur toont een levendige en speelse scène waarin twee honden tot leven komen. De gedetailleerde afwerking van de figuren en de kleurrijke elementen maken dit kunstwerk echt tot een eyecatcher.

Wat dit sculptuur nog specialer maakt, is het certificaat van Peter Smith dat wordt meegeleverd. Dit certificaat garandeert de authenticiteit en de kwaliteit van het kunstwerk. Het is een waardevol document dat uw investering waarborgt en het stelt u in staat om te genieten van deze prachtige creatie met volledig vertrouwen.

Of u nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief stuk, het Play time sculptuur van Peter Smith is een perfecte keuze. Het zal zeker een gespreksonderwerp zijn en een vleugje speelsheid en magie toevoegen aan uw omgeving.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd2-1-2024 om 9:06
Eindtijd11-1-2024 om 21:26
Openingsbod € 215
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieNuenen,  Nederland