Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam - Verkocht

Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten voor 1900

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!
Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Pieter Fouquet - Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Fouquet (1729-1800)
Type kunstwerk Prenten voor 1900
Jaartal 1783
Techniek Gravure
Drager Papier
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 22.3 x 29.8 cm (h x b)
Gesigneerd Naam gedrukt
Gezicht van de Mont Albans Tooren Langs de Oude Schans te zien te Amsterdam .

Deze titel is eveneens in het Frans op de gravure . 

De tegenwoordige naam van de Mont Albans Tooren is Montelbaans toren . 
De toren heeft als bijnaam " Malle Jaap " , omdat de klokken van de toren ooit op onregelmatige tijden spontaan begonnen te spelen .

De kunstenaar van deze prent was Simon Fokke ( 1712 - 1784 ) 

Deze kopergravure is uitgegeven in 1783 door Pieter Fouquet Junior ( 1729 - 1800 )
Pieter Fouquet Junior was een Noord Nederlandse kunsthandelaar , schilder , uitgever van prenten en tekeningen verzamelaar .
Conditie
ConditieGoed
Deze oude gravure is in goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alblasserdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 4,60
Naar België € 10,00
Naar Duitsland € 10,00
Europese Unie € 15,00
Wereldwijd € 20,00
ExtraPer brievenbuspost verzenden voor maximaal € 5,- op eigen risico

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .