Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst - Verkocht

Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten voor 1900

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!Pieter Schenk (II) - Handgekleurde gravure, Kaart van Limburg - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Schenk (II) (1693-1775)
Type kunstwerk Prenten voor 1900
Periode < 1800
Techniek Gravure
Drager Papier
Onderwerp Cartografie
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 47 x 57 cm (h x b)
Incl. lijst 70 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Naam gedrukt

Met de hand ingekleurde landkaart van Valkenburg en deel van Zuid-Limburg.
Uitgegeven door Pieter Schenk in een van zijn atlassen in ca. 1750. De oorspronkelijke kaart is gemaakt door N. Visscher.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieZeer Goed
Enkele oxidatievlekjes in het papier. Gezien de leeftijd van het werk in zeer goede conditie.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pieter Schenk (II) (1693-1775) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
3300 verkochte items
Alle items van deze verkoper (281)
80 cm
70 cm
57 cm
47 cm