Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk - Verkocht

Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!
Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!Rob Scholte - Brieflezend meisje (naar Johannes Vermeer), museaal borduurwerk kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rob Scholte (1958)
TypeSchilderij
Jaartal2009
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen46 cm x 36 cm (h x b)
Incl. lijst49 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Schitterende “cultural appropriation” door Rob Scholte.   Nu helemaal trending met de grote Vermeer tentoonstelling in het Rijksmuseum.

Een borduurwerk naar het beroemde schilderij van Johannes Vermeer dat omgekeerd is gemonteerd in de lijst en achterop door Scholte met marker gesigneerd en gedateerd (2009).  In zeer goede conditie.  Herkomst: Rob Scholte Museum.

Afmetingen: 49cm x 39cm (incl. lijst), 46cm x 36cm (borduurwerk)

Dit werk werd ook tentoongesteld gedurende de “Embroidery Show” in Museum de Fundatie te Zwolle in 2016 zoals o.a. te zien op de site:

https://www.tweedehandswerk.nl/embroidery-show-van-rob-scholte

De mevrouw van deze site toont haar tapisserie-tas precies naast het borduurwerk dat hier wordt aangeboden (foto 6) en is ook te zien in foto 7 (tweede werk van rechts op de onderste rij).  Als u dit item koopt, dan hangt er binnenkort een kunstwerk aan uw muur dat in een museum gehangen heeft.

Dit item wordt bij sterke voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rob Scholte (1958)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (50)

Geplaatst door  Rosser
FA. (184)

Lid sinds 2013
3233 verkochte items
Alle items van deze verkoper (211)
39 cm
49 cm
36 cm
46 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd7-3-2023 om 13:31
Eindtijd20-3-2023 om 19:23
Biedingen (26)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.